След сексскандала в Кочериново жената на кмета го заплаши с раздяла

Сексскандалът, който от няколко дни тресе Кочериново, вече има и своето продължение – съпругата на кмета Иван Минков е поискала развод и е заплашила, че ще го изгони от семейния имот. За връзката между кмета и съседката му Веска знаело цялото градче и е тема №1, откак гащите и сутиените й буквално се разхвърчаха по време на общинска сесия. Лавсторито продължавало от поне две години. Страстната интимна драма между Иван Минков и съседката му Веска стана известна в цялата страна благодарение на третия участник в триъгълника – зам.-шефа на РПУ-Рила Кирчо Ичев. Измаменият съпруг на Веска влетя в сградата на община Кочериново по време на сесия, натоварен с куфар. Без да каже нищо, той се приближил към кмета Иван Минков, изсипал пред него багажа с думите „Моята бивша съпруга вече е свободна! Спокойно можеш да си я вземеш!”.

По това време неверната Веска вече се била изнесла от семейния дом и отишла обратно в Дупница, откъдето е родом. 

Пред общината полицаят продължил да разказва драмата си, без ни най-малко да се притесни, че са му сложили рога и ги прави публично достояние. Свидетели на случката твърдят, че в този момент той буквално не бил на себе си. Срамът бил още по-голям, защото ченгето Кирчо и кметът Иван често се виждали и поддържали приятелски отношения. Униформеният научил от колега за изневерите на жена сиОказало се, че тя и кметът често се срещат в един хотел в центъра на Благоевград, където Веска работела като секретар в съда. Кирчо Ичев решил да проследи съпругата си. След като се уверил, че тя и Минков са вътре и вече са си взели стая, той влязъл вътре и вдигнал бесен скандал, разказал самия полицай. Ченгето дори се „похвалило”, че е пребило кмета и невярната си съпруга. 

Връзката между Иван Минков и Веска Ичева е отдавна коментирана тема в Кочериново. Кметът и зам.-шефът на полицията Кирил Ичев съжителстват прозорец в прозорец. Къщата на Ичеви е срещу кабинета на кмета. Минков и Веска са се харесали, докато са се гледали от разстояние. Как точно е пламнала любовната искра и кой пръв е поискал сближаване – никой не знае. Нейните колежки се пазят от коментари.

От брака си с елитното ченге Веска има син. Кметът Иван Минков е на 50 години. В Кочериново знаят, че е живял на съпружески начала преди години с Райка Иванова. Тя отдавна е напуснала къщата му и се е установила в Гърция, където има дете от друг мъж. Сега живеел с друга, която след сексскандала също го заплашила, че ще му бие шута.

Самият кмет до последно отрича да е имал каквито и да е било отношения с Веска. Според него това била най-обикновена пропаганда преди изборитецеляща да го дискредитира и да накара хората да не гласуват за него. 

Самата Веска отказва да говори за семейната си драма. След скоростния развод с полицая тя е приела отново старата си фамилия Начева. Фаталната служителка от съда в Благоевград е изтрила профила си във Фейсбук и си е взела няколко дни отпуск, докато скандалът размине. 

В Кочериново мненията за нея са много противоречиви. Според някои хора самият полицай кръшкал отдавна на съпругата си и именно това я подтикнало към прегръдките на кмета. В миналото тя работела като журналистка във в. “Глас” и се запознала със съпруга си Кирчо покрай работата, докато правела репортаж. 

Според други обаче Веска се променила много през последните години. Станала заядлива и обичала да се подиграва на хората. 

“Никой не я обича в Кочериново. Покрай историята с кмета започна да се смята и тя за “голямата” работа”, злословят нейни “приятелки”. Мария НИКОЛАЕВА, Блиц

Print Friendly

2 Коментари на След сексскандала в Кочериново жената на кмета го заплаши с раздяла

  1. Тази афера между кмета И. Минков и въпросната Веска е в продължение на цели 12 години, а не как очевидци говорят

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien