След Марек – Ботев спряха правата на Вили Вуцов. Дупничани с глоба за хвърлени предмети

Дисциплинарната комисия към БФС спря треньорските права на  наставника на Ботев Пд Велислав Вуцов. Така той няма да може да води отбора в мача за Купата на България срещу Локомотив (Мз). Комисията ще разгледа случая на следващата си сбирка в петък и ако прецени, че той не заслужава допълнителна санкция, Вуцов  може да ръководи отбора си в пловдивското дерби с Локомотив. "Полетя една бутилка към мен. Обърнах се и ми го показаха този бабаит. Дойде на оградата и не искам да казвам какви неща ми каза. Не са цензурни неща. Не са псувни, а по-лошо. Като чуеш такива неща и щеш не щеш реагираш. Такива бабаити ги знам“, обясни Вуцов поведението си след края на мача с Марек. ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА С ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ВУЦОВ ВИЖТЕ ТУК ВИДЕОIMG_4055

ДС към БФС наказа и Марек с глоба от 1000 лева за хвърлени предмети от феновете.

Решенията на Дисциплинарната комисия: 

 ДК спира правото да изпълнява функции от името на отбора на ст.треньора на ПФК „Ботев” Пловдив – Велислав Вуцов и отлага за разглеждане инцидента от срещата ОФК „Марек” – ПФК „Ботев” за следващо заседание. ДК призовава Велислав Вуцов ст.треньор на ПФК „Ботев” Пловдив, делегата и съдийския наблюдател на срещата на свое заседание, което ще се проведе на 26.09 (петък) 2014 г. от 12:00 часа на Национален стадион „Васил Левски”, Сектор „В”. 

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. 

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 1- ДК наказва ОФК "Марек" гр. Дупница с имуществена санкция в размер на 1000 лева. 

 За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien