След читателски сигнали и подписки, монтираха „легнали“ полицаи в единия край на ул“Бузлуджа“

Служители на Община Дупница, монтираха „легнали“ полицаи на улица „Бузлуджа“ в Дупница. Припомняме, че в началото на месец май Общинската комисия по транспорт реши да има легнали полицаи и на тази улица в града. Това стана, след като до комисията бяха входирани два сигнала от хора живеещи в този район. "Автомобили летят с „бясна“ скорост по улица в Дупница и това ще доведе рано или късно до трагедия“, написаха тогава в читателски сигнал до zadupnitsa.com хора живеещи на ул.“Бузлуджа“ и околните пресечки, които започнаха и събиране на подписи. В сигнала до zadupnitsa.com хората споделиха, че вече е станало ежедневие по улицата да летят автомобили с над 100 км/ч, без дори да се съобразяват, че на кръстовището с улица „Цар Симеон“ има знак, който им отнема предимството. В сигнала си, живеещите в района допълниха още, че на пресечката с улица „Искър“ има магазин и там постоянно има и малки деца. Точно на това място вече са станали и няколко катастрофи. Именно там вече са положени „легналите“ полицаи, за да се ограничи скоростта.

Тази подписка бе подкрепена и от живеещи в другият край на улица Бузлуджа. „В нашата част от улицата има над 20 деца, които са обект на опасност от постоянно летящите автомобили“, пишеше във вторият сигнал до zadupnitsa.com и общинската комисия. От Община Дупница заявиха, че „легналите“ полицаи ще бъдат монтирани до края на месеца и в този край на улица „Бузлуджа“

Ако искате да ни сигнализирате, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

IMG_0938IMG_6674-1024x768 zadupnitsa1 ul.buzludja2

 

 

Print Friendly

8 Коментари на След читателски сигнали и подписки, монтираха „легнали“ полицаи в единия край на ул“Бузлуджа“

 1. Гошо бустера // 08.07.2015 в 15:41 // Отговор

  хора стига с тея глупости аз като мотист на такава отсечка не мога да направя 100 камоли масово караните голфове аудита и е36-ци нито дължината на отсечката го позволява нито съмия път тъй като е дупка до дупка да найстина се кара бързо там но 100 е пресилено 🙂

 2. Гошо ти като моторист на симсон ли го написа тва.
  От Симеон велики до Велико Търново пресечни на бузлуджа не проблем и повече да се вдигнат. Пишете щот си нямате работа маи. Имам две деца и много добре знам как карат там еле пък вечер.

 3. Ром от махалата // 08.07.2015 в 17:03 // Отговор

  Одобряваме слошените не6та! ама немаше ли не6то с метал по него?

 4. гражданин // 09.07.2015 в 8:32 // Отговор

  Тя цялата улица е разкопана и разорана от В и К дружеството, от години е за ремонт, не е почиствана от общината, но пък са сложили „легнали полицаи“. Голям жест от общината ………..

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien