СЛЕД ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Започна ремонт на детската площадка в „Байкал“ в Дупница

От Община Дупница са започнали възстановяването на детската площадка в кв. Байкал в Дупница. Преди малко повече от 2 седмици, наши читатели сигнализираха за опасни съоръжения, които могат да навредят на децата, свързани най-вече с изгнили греди и стърчащи остри железа, увредени от зложелатели. Изпотрошените пейки са вече като нови, пързалката също, едната люлка също. От кметството заявиха, че има още работа по нейното възстановяване и ще продължат и в следващите дни, тъй като ремонтират и други опасни детски съоръжения.

Жител на квартала пък не скри задоволството си от направения ремонт, но прояви и самокритика за живущите в района: "Има млади хора, които спокойно могат поне да поддържат чистичко, а не да чакаме да се изпращат хора, за да изметат и чистят. Много деца играят тук и трябва да е уютно. По едно цвете да засадим ще стане още по-красиво".

Какъв бе сигналът и как изглеждаше детската площадка ТУК

Ако искате да ни сигнализирате за каквото и да било, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

2 Коментари на СЛЕД ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Започна ремонт на детската площадка в „Байкал“ в Дупница

  1. П.Соколов // 04.06.2015 в 18:40 // Отговор

    Евала на кмета и ръководството на Община Дупница!
    Благодарим Ви!

  2. Аз съм собственикът на фирма „Унитех“ООД,която преди около пет найсет години изгради седем детски площадки на територията на Дупница.От публикувания снимков материал как ви изглеждат настилките,детските съоръжения и пясъчниците?Освен по окачването на няколко люлки и по няколко изгнили бичмета на пейките,други щети има ли?На снимката се виждат на една пейка сменени две бичмета.Е ,това ли е повод за общо градско обсъждане?Коментарите си ги правете вие всезнайковци и критикари.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien