След боя на мача Витоша – Марек странни наказания от ДК към БФС

Дисциплинарната комисия към БФС разгледа вчера на свое редовно заседание инцидента в Елин Пелин, където се игра двубоя Витоша Бистрица- Марек. Дисципа на футболната централа глоби с 1000 лева Витоша Бистрица и определи отборът да играе една домакинска среща без публика. Решението е след масовия бой между фенове на Витоша и Марек от 20-ят кръг на Б-група. Повече за инцидента и видео виж ТУК

Ето и решението на ДК към БФС:

За масово сбиване между привърженици от двата клуба на трибуните, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.Е – предложение 1, ДК налага наказание на ФК"Витоша" /кв.Бистрица/ – лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 500 лева, на основание чл.37, ал.1, т.21 се заменя „лишаване от домакинство” със забрана за игра пред публика.

За многобройни хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ФК ”Витоша” /кв.Бистрица/ имуществена санкция в размер на 500 лева.

 

20-ти кръг “Б” група

 

 

С предупреждения –

41 състезатели

 

 

С лишаване от състезателни  права

ЛСП

лв.

Стефан Димитров Стойчев

ПФК”Раковски”

1

100,00

Николай Ангелов Божов

ПФК”Витоша”

1

75,00

Христо Живков Господинов

ПФК”Витоша”

1

62,50

 

За извършена проява, които е обществено и спортно неприемлива, на основание чл.6, ДК налага наказание на Николай Ангелов Божовот ФК ”Витоша” – лишаване от състезателни права за 2 срещи и глоба  в размер на 1000 лева.

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien