Славчо Павлов : Реформаторски блок предлага най-добрите решения за селата в Община Дупница

„Убеден съм, че Нели Георгиева ще бъде следващият кмет на Червен брег.“, това заяви кандидатът за кмет на Дупница и водач на листата на Реформаторски блок Славчо Павлов. При огромен интерес протече срещата със симпатизанти на кандидата от Реформаторски блок за кмет на с.Червен брег – Нели Георгиева и кандидати от листата за Общински съвет.

4444Пред повече от 150 души в препълнената зала кандидат кмета на РБ за Община Дупница – Славчо Павлов заяви : “Нели Георгиева безспорно е най – добрата кандидатура за с.Червен брег. Двадесетгодишният й административен опит в работата й с хора и по проблемите на своите съграждани ни дават увереността, че тя има пълния капацитет и волята да се справи с това предизвикателство. Ние, от Реформаторски блок залагаме именно на такива хора – доказани професионалисти с авторитет в обществото, показали своя обществен ангажимент без да са заемали властови позиции. Убедени сме, че Нели, с нашата подкрепа и с подкрепата на активните и можещите хора от с.Червен брег, ще бъде един пример за това как управлението трябва да бъде отворено към хората и да бъде използван пълният капацитет на гражданското общество в името на неговият просперитет. Политиките на РБ, провеждани на национално ниво неизменно ще дадат отражение и върху подобряване на условията на живот и тук. Нашите инициативи в образованието, антикорупцията, съдебната система и икономическата сфера получават все по-голяма обществена подкрепа и въпреки огромното съпротива на задкулисието ние ще се борим докрай за това – да поставим основите на едно истински демократично общество, да осигурим за бъдещите поколения една нормална среда за развитие, където ядрото на обществото ще бъде от интелегентни и активни хора, работещи за благото на нашата Родина. Време е всички ние, гражданите на това общество, да поемем своята отговорност и да покажем на практика, че нашата Родина и средата, в коят живеем ще бъдат такива, каквито си ги направим ние. Присъединете се към нас с бюлетина №17 !”

12166698_1044811222220156_423616853_n

В обръщение към жителите на с.Червен брег, Нели Георгиева засегна болезнени за селото теми, свързани с лошата инфраструктура, с липсата на поддръжка на гробищния парк, обезлюдяването, решаването на проблема с черквата, където отношение взе и Отец Костадин, изоставената сграда на училището, за която трябва да бъде изготвено инвестиционно предложение, така че ползата да бъде дългосрочна и за цялото село. Бяха предложени решения по проблемите с невъзстановените земеделски земи, сроковете и процедурите за тяхното възстановяване, децентрализацията и самостоятелен бюджет за селата, включването на с.Червен брег в цялостен туристически продукт за Община Дупница и презентирането му. Обсъдени бяха и възможностите селото и бизнеса в него, да кандидатстват по Европейските програми за развитие на регионите и намерението на Реформаторски блок за създаването на мобилна консултантска група, която да дава информация на изнесени срещи с обществеността във всички населени места в общината.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien