Сигнал: Поредното безумно паркиране или спиране в Дупница

В Дупница неправилното и по-точно абсурдно и безумно паркиране и спиране на автомобили няма край. Наш читател сигнализираха за поредното такова, което заслужено попада в поредицата „Майсторско паркиране“, като явно няма да е и последното! Този път става въпрос за квартал „Спартак“ и автобусната спирка там. Според нашият читател шофьора на белия автомобил е паркирал, но дори и само да е спрял за няколко минутки пак има място в култовата поредица.

55555 44444Припомняме, че само преди броени дни автомобил оставен по средата на улицата и върху пешеходна пътека в района на градинката „Левски“ или по-точно на улица „Раковска“1, която е пресечка на главната улица "Св.Иван Рилски" стана хит и снимката бе публикувана и в редица национални медии. Ако искате да ни сигнализирате за различни проблеми, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

Print Friendly

1 Коментар на Сигнал: Поредното безумно паркиране или спиране в Дупница

  1. снимайте как се паркира при топ маркета на слизане от бригадирска там от паркираните коли е невъзможно при включване в движението да се види дали има коли по главния път или няма

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien