ШУБЕ! Бат’Сали се скри от диспут с Чимев и Репуц/ВИДЕО/

Новата "гордост" на Кюстендилска област не посмя да се появи на диспут с кмета на Дупница Методи Чимев и Ирина Репуц от Реформаторския блок, чийто мандат бе откраднат и подарен именно на Александър Методиев. "Любимецът" на Дупница, Кюстендил, Сапарева баня, Невестино и ко очаквано се скри. Чимев и Репуц се бяха подготвили за срещата с най-известният човек в Югозапада, но това така и не стана.

"Методиев стана депутат по договорка. И смятам да го докажа. Математици и експерти предупреждаваха, че ще даде абсолютни аномалии в малките региони", категорична бе Репуц.

"Всички имахме правото и имаме правото да не се съгласим с тази система. И няма да се откажем. Тук говорим за принципен въпрос. Кажете ми какви аргументи ще се извадят на следващите избори, за да се накарат хората да гласуват при тази система?! Никакви. Вариантите за излизане от тази ситуация не са много. Задължителна промяна на Избирателния закон. Потърпевшите са моите съграждани и всички от област Кюстендил. И второто е-отделяне на гласовете от чужбина в избирателен район "Чужбина", заяви дупнишкия градоначалник.

Гледайте цялото предаване ТУК

Print Friendly

2 Коментари на ШУБЕ! Бат’Сали се скри от диспут с Чимев и Репуц/ВИДЕО/

  1. Ильо войвода // 15.10.2014 в 21:22 // Отговор

    „Сменете системата, дайте правото гласът на хората да бъде глас за бъдещето“.Чимев направи ли ти впечатление че Паунов се покри вече.Нали знаеш защо?Така че разичтай само на себе си и твоите дупенца от града,че си много вдигнал главата срещу политиците,а това те не обичат.

  2. василка котева // 16.10.2014 в 10:22 // Отговор

    Тази сутрин говорих с кмета защото се ядосах че не дойде вчера.И той ми обясни,че е бил на предаване и днес ще дойде в 17.30 часа на Барикадите.Така че продължаваме

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien