Ще глобяват паркиращите на последната спирка в жк. „Бистрица“

Комисията по безопасност на транспорта е взела решение да запознае РУП-Дупница със сигнали на граждани за безразборното паркиране на автомобили в района на началната спирка в жк. “Бистрица”, информират от кметството. Изпратено е писмо до началника на РУП за съдействие по случая. Автобусите изпитват много често трудности с придвжването до спирката, която в последните седмици се е превърнала в паркинг.

Ще бъдат поставен знаци на кръстовището на ул. “Отовица” и “Саморанска” за пресичане на път с предимство, като писмо ще бъде изпратено до областно пътно за поставяне на допълнителни знаци и маркировка.

От Комисията отчетоха, че заради ремонтните дейности по града има затруднения с движението, както и фактът, че в рамките на ден се налага дори по два пъти промени в маршрутите. “Искам да благодаря от името на цялата комисия и на общинското ръководство, за разбирането и проявяваното търпение на нашите съграждани. Радвам се, че разбират значимостта на тези подобрения, които ще променят облика на града ни”, коментира зам.кмета и председател на комисията Крум Милев.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien