Широка подкрепа за инж. Васил Маргин в Сапарева баня. Той закрива предизборната си кампания утре с концерт

Инж. Васил Маргин, независим кандидат за кмет на община Сапарева баня ще закрие предизборната си кампания утре/ 23.10.2015 година/ от 19 часа в салона на НЧ „Просветен лъч“. Седем партии и коалиции застанаха зад неговата кандидатура. . „Това за мен е много, защото това са 50 % от всички регистрирани листи за общински съветници в ОИК- Сапарева баня. Те със своите политически ръководства застават зад мен“, заяви инж Маргин. „Искам широка подкрепа, не се ангажирам партийно, нито личностно, ангажирам се само в интерес на община Сапарева баня", допълни още той.

„Навремето един политик бе казал, че за да успееш са ти нужни три неща: стратегия, визия и кураж. Инж Васил Маргин има тези три неща и се радвам, че той е кандидата ни за кмет на Сапарева баня.“, това заяви Георги Попов, който е кандидат за общински съветник от ПП „Отечество“.

12179550_1203900296292901_484269383_nСпоред Попов един от основнити проблеми на Сапарева баня, а и на България е безработицата и трябва да се работи упорито за откриването на нови работни места и подпомагането на малкия семеен бизнес в курортната община.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван




WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien