Шестокласничките на ОУ „Евлоги Георгиев“-Дупница спечелиха купата по баскетбол

В дългогодишна традиция се превърна училищният турнир по баскетбол за момичета в  ОУ „Евлоги Георгиев”-Дупница. За двадесета поредна година, в рамките на три дни бяха проведени баскетболните срещи. В тях взеха участие сборни отбори от V, VІ и VІІ клас. На проведения финал днес, първо място спечели отборът на момичетата от VІ клас. Второ място заеха седмокласничките, а третото остана за момичетата от 5-ите класове.

Гост на финалната среща бе Лъчезар Киров – треньор по баскетбол на БК „Марек” и един от най-изявените баскетболисти на града от славните години. Той връчи медалите и купата на победителите. На награждаването присъстваха още Румяна Гиргинова – Директор на ОУ „Евлоги Георгиев”, Райна Александрова – ПДУД и Симеон Кралев – старши учител по физическо възпитание и спорт, които наградиха класираните на второ и трето място.

Участничките бяха поздравени и от своите съученици, които съпреживяха с тях емоциите и успехите им. Всички си пожелаха тази прекрасна традиция да продължи и в бъдеще.

DSCF1399 DSCF1402 DSCF1408 DSCF1412

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien