Шест строителни фирми в Кюстендил и Дупница бяха наградени с плакети от Областния управител Виктор Янев

Камарата на строителите в България Областно представителство Кюстендил организира ежегодната си Годишна класация. Тържеството по награждаването, което се проведе в Ресторант „Фемили“ гр. Кюстендил бе по повод Деня на строителя, който по традиция се отбелязва на Димитровден. Председателят на КСБ ОП – Кюстендил инж. Светослав Борисов приветства официалните гости и представители на строителните фирми, като ги поздрави за добре свършената работа през изминалата година. Събитието бе уважено от Председателя на Общински съвет – Кюстендил Иван Андонов и Главният секретар на Областна администрация Гергана Михайлова, които заедно наградиха шестте фирми в различни категории, според вида на строителството. От името на Областния управител Виктор Янев, Гергана Михайлова поднесе специално изработени плакети за класираните. „Благодарение на усърдната Ви и прецизна работа, област Кюстендил постепенно придобива нов и по-приветлив облик с изграждането на културни паметници, спортни обекти, обществени и жилищни сгради. Един от основните приоритети в нашата работа е благоустройството на градската среда в област Кюстендил, затова за нас партньорството в изпълнението на проектите е ключово. Приемете нашата признателност, чрез този символичен жест от името на Областния управител. Желая ви през следващата година още повече успешно реализирани проекти“, каза Г. Михайлова. В категория „Паметници на културата“ за реставрация и консервация на късноантична и средновековна крепост „Хисарлъка“ бяха наградени две компании – „Строителна фирма – Рила“ ЕООД и „Булплан инвест“ ООД. Награда в категория „Обществени сгради“ спечели фирма „Билд Ма“ ООД за изграждането на „Център за социална рехабилитация и интеграция“ в Кюстендил. За „жилищна сграда с обслужваща сфера“ в категорията „Жилищни сгради“ бе връчена награда на фирмата „Булплан Диневи“ ЕООД. Четвъртата категория „Благоустройствена инфраструктура“ награда взе „Пътно поддържане – Кюстендил“ ЕООД за изградената велоалея в гр. Кюстендил. Последната награда грабна фирма „Меридиан“ ЕООД в категория „Спортни обекти“, относно стадиона в гр. Рила.

Print Friendly

4 Коментари на Шест строителни фирми в Кюстендил и Дупница бяха наградени с плакети от Областния управител Виктор Янев

  1. дупничанин // 03.11.2015 в 17:09 // Отговор

    Стига сме се подвеждали, Дупничани! Нямаме бъдеще в област Кн.Историята и географията ни показват,че сме по – успешния град с изключение на комунистическите години.

  2. дупничанин // 03.11.2015 в 17:13 // Отговор

    Стига с тази кн област.За ново регионално деление

  3. Не ви ли е срам,бе?Кюстендил е град с 5000 години история,римски град,с право да сече свои монети!Пауталия!В вего са се лекували императорите римски.Само си погледнете Марек сега къде е,играе с Овчарци,мизерници!Винаги ще си останете кюстендилска провинция,комплексари!Чао!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien