Шест фирми искат да строят социалните жилища в Дупница

 Шест е броят на фирмите, изявили желание да изградят социалните жилища в Дупница, които ще бъдат на мястото на бившите казарми.

 Днес, в 12 часа, в Кръглата зала на Община Дупница, специална комисия, с председател заместник-кметът Олга Китанова, отвори подадените документи от 6-те фирми.
DSC00069
Както zadupnitsa.com вече писа, на 19-и декември 2013-а година, кметът инж. Методи Чимев подписа анекс с Министерството на регионалното развитие на 16-и декември миналата година за сумата от близо 6,4 млн. лева за изграждането на социални жилища на територията на община Дупница.

Четирите фирми ще се борят за сумата от 5 млн. лева, която е за строителни дейности. Останалите 1,4 млн, лева са предвидени за изграждане на инфраструктура в района.

 В битката за 5-те млн. лева от Общината ще влязат Консорциум „Развитие Дупница“, „Ирел Строй Енд Проджект“ ЕООД,  „Булплан Инвест“ ООД, Обединение „Нова Дупница“, „Алфа Груп 2003“ ООД и „Планекс“ ООД.

Димитър ИКОНОМОВ


DSC00078

DSC00079
 

Print Friendly

1 Коментар на Шест фирми искат да строят социалните жилища в Дупница

  1. I KOQ FIRMA NA KOI E.PREDPOLOJENIQ?

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. „Булплан Инвест“ или консорциум „Развитие Дупница“ ще строят социалните жилища, отвориха им цените днес | Всичко За Дупница, Нов

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien