Шефът на общинската болница в Дупница: Надявам се Общината да ни отпусне пари, ако вземе заем

 Управителят на общинската болница в Дупница д-р Любомир Таушански коментира пред zadupnitsa.com, че се надява да бъдат отпуснати пари за здравното заведение, ако Общината вземе облигационен заем.

 „Все още нищо не е сигурно към настоящия момент и няма какво толкова да кажа по тази тема. Мисля обаче, че няма да вземем нищо повече от това, което сме взимали досега. Мога само да се надявам да ни отпуснат пари. Тези средства са много важни за нас. Имаме надежди да се направи още една сграда при бившата Транспортна болница и да съберем всички отделения на едно място, но за това ни трябва финансиране. Дано нещата се получат“, каза пред zadupnitsa.com д-р Любомир Таушански.

 Припомняме, че на пресконференция вчера кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев заяви, че в най-скоро време трябва да се предприемат мерки за ремонт на общинското здравно заведение.
 
 „Знаете какъв е сградният фонд на общинската болница и финансовото й състояние. Ако сега не се предприемат мерки, едва ли скоро ще имаме възможност да го подобрим. Трябва ли болничните сгради да са в това състояние и какво са виновни работещите там и лекуващите се?“, сподели инж. Чимев.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

2 Коментари на Шефът на общинската болница в Дупница: Надявам се Общината да ни отпусне пари, ако вземе заем

  1. Таушански нема да видиш пари защото Коце Дебелио и Ени Лефтеров и техните айдуци заедно с тия мишоци от БСП нема да гласуват заема. Всички тех ги вълнува да прокопса само частната им болница. Така че не се надявай на пари, а дупничани пак ще студуваме у болницата

  2. Наивник си Таушко, наивник. Ама е наивен и Чимев да верва че ще вземе тоя заем. Няма как да стане. Нали ако го вземе и се направят предвидените неща следващата година изборите къде отиват. Така че общината пари няма да види, болницата също… Така че да ти е честито. А частната болница ще бъде отново привилегирована. Нема ли конфликт на интереси, а

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien