Сериозен наплив от кандидати да рехабилитират улиците в Дупница и селата, очертава се жестока конкуренция

5 са фирмите, които подадоха документи за участие в обществената поръчка по избор на изпълнители за рехабилитация на уличната мрежа в Дупница и селата. Комисия, с председател зам.кметът на Община Дупница Крум Милев отвориха днес в открито заседание и в присъствието на участници документите.
895 485 лева са предвидените средства. Най-много са заложени за селата – 408 000 лева, а за града са 400 000 лева. За 4-класната мрежа са предвидени 50 000 IMG_6829лева, а за републиканските пътища в чертите на Дупница – 37 485 левa. Максималните срокове за ремонт са до 45 дни.
Най-голям е интересът към ремонтите на улиците в града и селата. Всички 5-има участници – "Инфракорект Строй" ЕООД – Перник, "Автомагистрали Хемус" АД-София, "Меридиан" ЕООД-Дупница, ДЗЗД "СБС"-Благоевград и "Мегаинвест-холд" ЕООД-Дупница ще се конкурират в надпреварата за рехабилитация на селата. Всички изброени, без "Меридиан" пък "играят" и за градската улична мрежа. За рехабилитация на 4-класната пътна мрежа, участниците са "Меридиан" и "Автомагистрали Хемус" АД, а за републиканските пътища в чертите на Дупница няма кандидати.
След проверка на документите, комисията ще се произнесе с решение за дата и час на отваряне ценовите оферти на допуснатите участници.
Print Friendly

3 Коментари на Сериозен наплив от кандидати да рехабилитират улиците в Дупница и селата, очертава се жестока конкуренция

  1. Б.Димитров // 01.04.2019 в 14:42 // Отговор

    От общината да гледат хубаво кой ще изберат, че досегашните ремонти са УЖАС! Те си знаят защо. Гледам пак иска да участва продънилата се фирма правила и до сега ремонтите…

  2. Обичайната фирма, която „оправя“ и „чисти“ улиците на града вече години пак ще спечели, защото са „наши“ хора, добре поне, че не участва и за града, не е трудно да се сети човек коя е

  3. Дали няма някаква далавера с тоя „наплив“ на фирми? До сега не виждам да е отремонтирана улица и да е изметена и почистена след ремонта!Капаците на канализационните ШАХТИ НЕ СА НА НИВОТО НА АСФАЛТА ,кръпките също не са както трябва. ДАЛИ не се икономисват част от отпуснатите пари? Некадърен контрол на надзорници ,техници,проверяващи,някой от общината също носи отговорност ??//??

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien