Село Дяково остава на „сух режим“. 2 дни без ракийка, само на вода и безалкохолни

Със своя заповед, кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев регламентира продажбата и консумацията на спиртни напитки в района на село Дяково, информират от пресцентъра на Общината. Причината са предстоящите местни избори в селото за кмет, които са тази неделя – 2 октомври.

Продажбата на спиртни напитки от магазините, заведенията за обществено хранене и развлечения и други обществени места на територията на с. Дяково се забранява за времето от 20.00 ч. на 01.10.2016 г. /събота/ до 08.00 ч. на 03.10.2016 г. /понеделник/. Забраната не се отнася за обществени заведения, в които ще се провеждат семейни и обредни ритуали /сватби, кръщенета и др./, както и за продажба на спиртни напитки на едро. За изпълнението на заповедта ще съблюдават „Контролно звено“ към Община Дупница, както и РУП-Дупница.

Забранено е и поставянето на агитационни материали на сгради – общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите, на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те, като на нарушителите ще бъдат налагани санкции.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien