„Седемте живота на Леа“ подарява Община Дупница на жителите на града

Община Дупница откупи театрално-музикалния спектакъл за Леа Иванова- родената именно в Дупница прима на джаза и суинга. Спектакълът е посветен на предстоящата през август 100-годишнина от рождението на голямата наша певица.
„СЕДЕМТЕ ЖИВОТА НА ЛЕА“ на Нов театър НДК ще бъде представен на сцената на ОбДТ „Невена Коканова“ на 30 юни от 19 часа. Входът за събитието ще бъде с покани, които са безплатни. Всеки желаещ да гледа спектакъла може да получи пропуск от касата на театъра от днес. Община Дупница ще разпространи част от поканите и в учебните заведения.
„СЕДЕМТЕ ЖИВОТА НА ЛЕА” е уникална пиеса с много песни и забавни случки от живота на българската певица. Всичко тръгва от онези години, в които тя е била възприемана от цензорите като „упадъчна певица“ и „народен враг“, проследяват се трудните й години на изолация от сцената, а после и разцвета на кариерата й – изявите на най-големите сцени по света. Режисьорът Бойко Илиев и актьорите Роси Русева, Ани Михайлова и Жоро Стоев искат да накарат публиката да си спомни за нея с обич и възхищение.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien