Счупени пейки и боклуци в Градската градина на Дупница

Пореден акт на вандализъм и бездействие на институциите витае в Градската градина на Дупница, сигнализира гражданин на електронната поща на zadupnitsa.com.

Eто и писмото, без редакция:

„Гледката е потресаваща. Много от пейките в Градската градина са счупени, на други буквално липсват детайли и цели дъски.

13

Множество от кофите за боклук са с липсваща вътрешна метална част, което позволява на отпадъците да се разпиляват по земята. На фона на потресаващата гледка могат да се забележат неподържани изсъхнали тревни площи, както и непочистени листа от дърветата. На какво прилича това? Единствената градска градина в центъра, където хората отиват за да починат, да отморят и да подишат чист въздух.

46

Да не говорим за тоалетна, намираща се там и нейното окаяно състояние. Повече от очевидно е, че няма контрол. Навсякъде табели за видеонаблюдение. Е, като го има това наблюдение, защо не са задържани вандалите и защо не им се потърси отговорност?

5

Приближавайки се към сградата на Младежки дом – Дупница, където се намира, забележете, официалният вход на Историческия музей в града, се набиват на очи купчини боклуци, които си стоят непочистени от много време. От години това място е свърталище на наркомани. Питам къде са институциите? Питам кога те ще заработят и ще си поемат отговорността в собствените ръце? За да има държава, трябват институции, които да работят ”

987

Print Friendly

6 Коментари на Счупени пейки и боклуци в Градската градина на Дупница

  1. Есен е-полицията заспива вече и така до проелтта а после ще се разсънва до есента и пак ще заспи

  2. Ало кмете , оградата преди парка счупена , тук още нередности , пожари около черквата , да се посъбудите малко , а ?

  3. Nali ima ohrana !?!?!?!?

  4. Гражданин // 14.09.2016 в 18:36 // Отговор

    Тези които го правят,го правят по късните часове..единствения начин е с камера.Ясно е че няма да го направят през деня..общината работи но не е супер герой..гражданите и ние трябва да съдействаме ако искаме да живеем по добре.Полицията вечерта и тя да патрулира а не да се заяждат и да големеят пред хората….И нищо на лице

  5. Паликарски отговаря за църквата и нищо не прави..а тези графити по стените на младежкия дом са от преди 10 години…

  6. Защо са тия камери точно там са монтирани, сега още ще купуват?! Ясно е, че няма полза от тях, само комисионни и далаверки. Всичко в тая община е фиктивно и фалшиво, лъжат и мажат постоянно!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien