Самоквци разкриха в обръщение до хората в Дупница и Кюстендил „истинският поръчител на неволите ни“

Гражданската структура от Самоков с името "Алтернативен общински съвет" подкрепи гражданите на Дупница и Кюстендил протестите срещу изборът на Александър Методиев за депутат от 10-и МИР. Активното в Самоков движение изпрати обръщение до кметовете на двете общини, в което открито напада, както новият депутат така и "истинският поръчител на настоящите ни неволи". "Братя и сестри, Заявяваме нашата политическа подкрепа за вашите досегашни инициативи. Солидарни сме с вашите искания, настояваме за спешна промяна на Избирателния кодекс. С нашето обръщение даваме израз на позицията на преобладаващата част от жителите на община Самоков. Общоизвестна е нечистата (граничеща с  престъпност) деятелност на Александър Методиев – Бат Сали. Възмутително е поведението и на Лютви Местан, който не желае да се съобразява с твърдо изразената позиция на гражданите на три общини – Кюстендил, Дупница и Самоков, но истинският поръчител на настоящите ни неволи се намира в Боянските сараи. Време е да им кажем на чист български език, че не приемаме подигравките им. Крайно наложително е противоконституционната партия ДПС да бъде разформирована. „Цяла България сега нази гледа“- време е за проевропейско цивилизационно решение. Вашият справедлив протест е началото на едно всенародно движение за дълбоки и повсеместни реформи в изстрадалото ни отечество”, се казва в обръщението.

zadupnitsa.com

 

Подписано е от: инж. Николай Христов-Председател НФСБ-Самоков, Илия Масларски-народен представител (1997-2001), Йорданка Иванова-член на Инициативен комитет срещу изграждане на регионално депо за отпадъци в Самоков, Благовест Коларов-член-учредител на Екологичен форум за защита на Рила “Екорила”-Самоков,

Инж. Петър Чарийски-член на УС на гражданска инициатива “Справдливост”, инж. Здравко Манчев-секретар на НФСБ-Самоков, д-р Константин Панев-председател на РДПБ-Самоков и други.

Print Friendly

1 Коментар на Самоквци разкриха в обръщение до хората в Дупница и Кюстендил „истинският поръчител на неволите ни“

  1. Анонимен // 31.10.2014 в 8:53 // Отговор

    Браво на Самоков!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien