Лидерът на БСП избран за Председател на Общински съвет-Дупница, ГЕРБ отказаха да участват в избора (ОБНОВЕНО)

Само Председателят на БСП в Дупница Станислав Павлов е кандидат да заеме поста на Общински съветник N 1 на местния парламент. Той бе предложен от Александър Анин. До номинацията и избор на Председател на ОбС се стигна, след като Костадин Костадинов подаде оставка като такъв с изтичането на 6-месечния мандат. От ГЕРБ искаха да бъде отложен изборът за следващата сесия, като Йордан Йорданов обяви мотивите на групата съветници, че късно са разбрали и не са имали възможност да обсъдят предложение.

В крайна сметка, предложението за отлагане не бе прието. На Петков бяха необходими 17 гласа, за да седне на трибуната и води оттук насетне сесиите. В "тъмната стаичка", влязоха 19 съветници, като всички подкрепиха Петков.

От ГЕРБ, както и независимият Методи Стойнев отказаха да влязат на изборът и оставиха банките празни. Председател на 5-членната комисия по избор е Първан Дангов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

14 Коментари на Лидерът на БСП избран за Председател на Общински съвет-Дупница, ГЕРБ отказаха да участват в избора (ОБНОВЕНО)

 1. е те видеха се // 08.05.2015 в 13:36 // Отговор

  Ето ги десните в Дупница се видяха. Лидер и Обединен крадлив блок начело с Кацов, Костадинов, Лорета Николова… Честито ви „дясно“ пространство дупничани. Ивкони още ли ще каниш тези въртиопашки

 2. Не така. Лорета Николова е хамелеон – беше от СДС, после от партията на Софиянски, а на изборите за депутат беше от листата на…ВМРО !!!!!!

 3. Жалко за хората които бяха излъгани да гласуваме за тези уж „десни“ съветници, които се поравеха на ОДС и не знам още какво! Абсолютни боклуци са казвам го ясно днес и никога няма да дам гласа и пак за тях! Позор за др Лорета Николова дето беше толкова години депутат от СДС, да ви изсъхнат ръцете дето гласувaха за БСП

  • Лоретка, известна като Вечната Амбър // 08.05.2015 в 21:02 // Отговор

   Беше последно от партията на Софиянски,а преди 2 години кандидат за депутат и втора в листата на…ВМРО нещо да кажете?

 4. Ляво-дясната коалиция включва 19 общински съветници с изключение на 11-те от ГЕРБ и 2-мата перманентно отсъстващи – Ени Лефтеров от ОДБ и Йонко Гергов, който не е в страната, а на мач в Испания. За Станислав Павлов гласуваха от редиците на ОДБ – Лорета Николова, Вергил Кацов, Костадин Костадинов, Георги Рангелов, от ЛИДЕР – Владимир Владимиров, Марио Кирилов, Кирил Попов, Ивайло Атанасов, цялата група на БСП от 8 души, Първан Дангов, който се води независим, и Силвия Овчарченска, от която царската партия се разграничи.

 5. Приказката от трън на глог важи в пълна сила и сега.Гледах го,че този човечец не знаеше къде се намира а той и лидер на партия. Станиславе,та не си седеше отстрани като не разбираш.Язък ти,млад човек си

 6. Нещата станаха ясни. Павлов се гласи за кмет, Дангов ще му е заместник, Анин поема ВиК, Костадинов председател. Кацов ще си действа на заден план личните интереси. Башленски социален заместник кмет. Герберите да му мислите, яка коалиция ви се готви за изборите

 7. Тоеа ако ви е яката коалиция срещу ГЕРБ сте загубили още от сега!

 8. майтапчия // 09.05.2015 в 9:00 // Отговор

  „…господи,колко мъка има на този свят,господи…“ Отново се заговори за партии,за бъдещи избори, за далаверки на заден план, а просто е избран председател на общински съвет. Не се гледа,дали е честен и дали именно затова повечетопартии не са гласували за него в настоящия момент на раздори и „дебнене зад ъгъла „… Никой ли не се сеща,че сме избрали тези хора за да защитават интересите на ДУпница,най-вече с честност.Първата мисъл е кой с кой ще се сдуши,за какво..ПОКАЗАТЕЛНО Е ЗА ПСИХИКАТА, за ПОМИСЛИТЕ НА ХОРАТА и по-конкретно за пишещите тук. Аз му пожелавам успех и да мисли за града ни и да има смелостта, да превъзмогне партийните пристрастия в името на благоденствието. Кмет???…Защо не..много по-честен е от много бивши кметове.

  • Андро, отдавна си фен на БСП и няма лошо в това, но дръж се поне като мъж и не се крий като миш

   • На мен Кирчо проблема ми е нкакъв,да пиша с името и фамилията си. А на теб?…Аз не знам кой си. Но ме ласкаеш,че си се постарал да ме четеш и явно,както и др път съм казвал на дървото има плодове,щом се мятат камъни. Аз не ругая,както мн други тук и не се притеснявамд да излагам мнението си подплатено.За анимното писане 🙂 Това,че се позовлява анонимно писане е решение на медията,което може да се тълкува и ,като съзнателно позволение на троловете да псуват, клеветят и омаскаряват,без да изнасят доказателства. Нека всички пишат с имената си. Аз съм за подобна схема. А да видм кои са мишоците!

 9. Анонимен // 09.05.2015 в 9:41 // Отговор

  Станиславчо може да стане кмет! Но на Яхиново!

 10. Герб и Бсп са с най трагичните и тъпи съветници. Ташаци големи са. Тея тецаджиите чакат Владе да им каже а най активни са от блока по интереси. Представете си за какво сдушване говорим след като Вергил Кацов защитава интересите на червения Кольо Илиев

  • Значи,ако се случи двете партии с най-мн съветници да са на едно общо,ползотворно мнение по даден въпрос,то те са маскари?… а Ганиьо,така ли? Ако не намират обаче общ език се кефите,че нищо не се случва в общината и злораствате,че общинския съвет е безсилен. „На народ не се сгажда“ .Кат си токо обществено отговорен и имаш някакво виждане, заяви си 5 мин в общинския съвет и изнеси доводите си,вместо да мишкуваш тук,без да се обосновеш. Истина е,че трвбва най-сетне медията да постави изискване за писанията тук,всеки да си пише с името,за да се спре с клюките и клеветите и да се получи конструктивна дискусия.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien