Само една фирма с мерак да чисти Дупница от снега

Една фирма само подаде документи в процедурата по избор на изпълнител за зимното подържане на територията на община Дупница. Комисия с председател зам.кмета по европроектите Красимир Георгиев отвори в кръглата зала днес документите на “Нивел Строй”-Брезник. Общата прогнозна стойност на поръчката обособена в две позиции е 120 хиляди лева. Едната е за градската улична мрежа за 78,2 км, като прогнозната стойност е 70 000 лева, а по втора позиция-извънградска улична мрежа е за 85 км при прогнозна стойност 50 хил.лв.

"Нивел строй" от миналата година са стъпили в Дупница. Те спечелиха двете поръчки за рехабилитация на уличната мрежа, като запълват дупки и в момента.

Комисията продължава работа в закрито заседание  след като приключи с проверката на документите ще обяви дали ще има второ заседание за отваряне на ценовите оферти. Крайният срок за приключване на процедурата е 27 октомври тази година, информират от пресцентъра.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Само една фирма с мерак да чисти Дупница от снега

  1. Дупничанин! // 25.09.2014 в 22:35 // Отговор

    БРАВО НА гРОБ! Продължават да грабят с пълни шепи…..Тая фирма продължава да печели всички поръчки в общината….няма нищо странно в това.Както и във това….че гРОБ са над всичко и всички.След 10 години ще станем Бунището на Европа и едиствено ще живеят само….(цигани,турци и пенсионери)УСПЕХ на всички оцеляващи!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien