Само една фирма с мерак да чисти Дупница от снега

Една фирма се яви на процедурата по избор на изпълнител за зимното поддържане на територията на община Дупница. Председател на комисията бе зам.кметът Крум Милев, а публичното състезание се проведе в обърнат ред. Само "Меридиан" ЕООД-Дупница участва и по двете обособени позиции – “Зимно поддържане на градска улична мрежа в гр. Дупница с дължина 78,200 км” и “Зимно поддържане на общински пътища в рамките на община Дупница с дължина 85,00 км". Същата фирма работи по зимното почистване и миналата година.
Ценовите предложения са за 1 км съгласно условията на поръчката. Снегопочистване в двете ленти на движение с техника е 19,20 лв., за обезопасяване на път/улица против хлъзгане с разпръскване с минерални материали в двете ленти на движение – 62,12 лв. и за обезопасяване на път/улица против хлъзгане с химически вещества  в двете ленти на движение – 95,75 лв. Времето за реакция и стартиране на почистващи дейности при снеговалеж след подаване на сигнал от Община Дупница е 3 минути. Общата стойност e 220 000 лв, като на изпълнителя се плаща само за извършена дейност.
Комисията ще разгледа документите на участника и при редовност ще предложи на Кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев сключване на договор.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien