Само един е кандидат за шеф на болницата в Дупница, утре го избират

Само един е мераклията да бъде директор на общинската болница в Дупница, научи zadupnitsa.com. Крайният срок за подаване на документи за участие в изборът, който е утре, изтича днес в 17 часа. Досегашният управител на здравното заведение д-р Любомир Таушански е единствен засега входирал документите си засега. Той се яви на предишната процедура по избор на Управител и спечели, но след това общинските съветници не го утвърдиха и се стигна до ново провеждане на избор.

Това пък от своя страна доведе до минискандали и криза в работата на местните парламентаристи, които първо избраха комисията по избор, а след това реално отказаха да зачетат резултатите. Таушански първоначално бе обявил, че няма да се кандидатира отново, но впоследствие очевидно е размислил и променил решението си.

Комисията по избор на Управител на МБАЛ "Св.Иван Рилски" е в състав – Първан Дангов, Иван Бучов, Александър Анин, Атанас Василев и представител на Здравната каса. Те ще се съберат в 11 часа утре в Общината, за да гледат документите и евентуално проведат интервю, ако междувременно се е явил още някой до края на този работен ден.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

1 Коментар на Само един е кандидат за шеф на болницата в Дупница, утре го избират

  1. иван иванав // 23.07.2014 в 1:28 // Отговор

    Аааах какъв майтап , само един искал да бъде директор. Недейте така бе хора,стига мъчихте Любчо!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien