Съветник от БСП обяви: Дадохме Управителя на ВиК-Дупница на прокурор (ОБНОВЕНО)

Общинският съветник от БСП Александър Анин обяви, че срещу Управителят на ВиК-Дупница Илия Илиев е подаден сигнал в Прокуратурата. "На база документите, които той ни предостави и от които е видно какво е направил, сме го дали на прокуратурата", лаконичен бе Анин. Той бе един от 3-членната комисия от съветници, които извършиха проверка на водното дружество. "Искаме прекратяване правомощията му и да бъде избран нов управител. Предлагам това да бъде Христо Васев, с който да бъде сключен договор и получава същата заплата", изстреля от микрофона Анин.

Кметът на Самораново Борислав Костадинов също се изказа на микрофона в защита на Илиев. "Аз съм доволен от неговата работа. Нека, ако някой кмет на село или кметски наместник не е доволен, да стане тук и да го каже. Сега по селата нямаме проблеми с водоснабдяването. В Самораново бяхме преди на режим, а сега вече не сме", заяви Костадинов.

Илия Илиев запази поста си на Управител, след като се проведе гласуването. За оставката му гласуваха съветниците от БСП и Първан Дангов, от ГЕРБ всички вдигнаха ръка за Против, а от ОДБ взеха неутрална позиция на Въздържали се.

Print Friendly

3 Коментари на Съветник от БСП обяви: Дадохме Управителя на ВиК-Дупница на прокурор (ОБНОВЕНО)

  1. Тоя е за затвора,изкопа дупка 4 на 4 пред нас и после оправяй се сам!

  2. Веска Ненкова // 08.05.2015 в 15:16 // Отговор

    В Самораново може да има вода но на ценеви и по точно на Ул Скакавица водата я спират непрекъснато. Налягането е слабо и сега като започнат горещините ние оставаме без вода. Докато не обърнат внимание на този проблем няма да ги оставим на мира. Независимо кой ще е управител на В&К. Всеки трябва да си гледа работата и да се стреми да оправя нещата, а не само да се бият в гърдите че са управници !!!!!

  3. Илиев е много печен мъжага! ако ще и на Арменския поп да го дадат…пак ще го уважавам!!!!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien