Събират на среща домоуправителите от жк.Бистрица заради ремонтите в следващите месеци

Община Дупница организира среща с домоуправителите от жк.Бистрица в заседателната зала на административната сграда, информират от пресцентъра. Това ще се случи утре от 11 часа, а темата е стартиращите дейности по цялостната рехабилитация на най-големия жилищен квартал, където ще се подменя подземната инфраструктура, както и наземната. Ремонтните дейности са свързани и с организация на движението в следващите няколко месеца.
На срещата ще бъдат разяснени етапите, на които ще се работи, възможните проблеми, които ще съпътстват живущите по отношение ВиК-инфраструктурата, канализацията, както и движението на МПС-та.
Заради срещата с домоуправителите затварянето на ул."Патриарх Евтимий" в участъка от ул."Оструган" до входа над стадиона се отлага за 9-и март. Движението на МПС-та за с.Бистрица ще се извършва по ул."Жива вода" през жилищния комплекс. Ще бъдат поставени обозначителни табели за обходния маршрут. Участъкът ще бъде затворен за няколко дни, като с цел по-бързото възстановяване на движението, ще се работи и в събота и неделя.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien