С табели определят границите на община Дупница

За първи път ще бъдат монтирани табели, които да регламентират територията на община Дупница. През годините досега, такива не са били поставяни и Дупница бе една от много малкото общини в България, чийто граници не бяха маркирани. Табелите пристигнаха днес и са вече в готовност за монтиране, информират от пресцентъра на администрацията. "В момента приключва замерването на границите на общината от геодезисти и веднага след като приключат работа, ще бъдат определени и точките за поставяне. 6 са комплектите, които ще указват началото и края на границите на община Дупница и поставени на всички входове. Разбира се, че ако има табели на други

Инж.Методи Чимев

Инж.Методи Чимев

съседни общини, които попадат в територията на община Дупница ще бъдат измествани. В крайна сметка, посещаващите общината ни, трябва да знаят кога са вече наши гости. А и имаме вече самочувствието на сериозно и бързо развиваща се община, за да излиза, че се крием едва ли не", обясни кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев. "Имаме и други намерения за поставяне на отличителни знаци за града и общината, но нека се спрем на окончателни варианти и тогава ще ги обявим", допълни инж.Чимев.

Print Friendly

6 Коментари на С табели определят границите на община Дупница

  1. Като сте сериозно и бързоразвиваща се община, колко заводи и фабрики направихте за двата си мандата, колко училища построихте и колко дупничани се върнаха от чужбина, за да поживеят на спокойствие в родната развиваща се бързо община? Ако няколко семейства от управата сте се развили финансово покрай общината, това не се отнася за всичките й жители…Я по-скромно го раздавайте.

  2. Колко указателни табели поставихте в града,за това нямате пари,а за такива глупости извън града има.Пълна пародия.

  3. катерина николова // 04.04.2016 в 16:15 // Отговор

    За указателните табели в града съм съгласна. Не се знае кое накъде е. Поставени са безсмислени, а най-важните за София, Пловдив, Кулата липсват. Но за табели които да показват откъде започва и свършва Дупница подкрепям напълно. Ние не сме някое село а сме хубав красив и привлетлив град.

  4. Тъпаци, общината не прави заводи и фабрики. Това е работа на предприемачите. Но с такива тъпанари като вас нищо няма да стане.

  5. Браво че некой се сети да го направи

  6. А, общината не правила заводи и фабрики…А какво прави 6 години, за какво се взимат заплати там? Да си играят с гумени кукли?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien