С тържество, торта и подаръци в дупнишкия квартал „Ценеви“ подготвиха децата за първия учебен ден

В създаденият „Семеен център” в кв. „Ценеви” в Дупница бе организирано днес тържество във връзка с приключване на услугата "Допълнителна подготовка за равен старт в училище" по проект на Община Дупница.

Услугата обхвана 15 деца, на които им предстои започване на І -и клас, като в рамките на един месец педагог и медиатор предоставяха услугата, целяща подготовка на децата за предстоящите дни в училищния кабинет. В мериприятието взеха участие представители на община Дупница – Таня Петрова – директор дирекция "Социални дейности и духовно развитие", Тодор Петков старши специалист "Образование и спортни дейности", Нина Александрова Главен специалист "Социални дейности и здравеопазване", Надя Шунтова – старши специалист  "Европроекти", Боряна Сапунджиева началник отдел "Европроекти", както и родителите на децата, участващи в лятната занималня. Представителите на общината поднесоха подаръци на децата и специално поръчана за събитието торта.

Предстоят още две тържества – утре в семейния център в кв. „Горна махала” и в петък в семейния център в кв. „Гиздова махала”.

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien