С шествие от пл.Свобода до паметника, отбелязваме годишнината от смъртта на Левски в Дупница

За втора поредна година Община Дупница, съвместно с "Патриоти Дупница" ще организира Траурно шествие и поклонение пред паметника на Васил Левски. То ще бъде на 19 февруари, когато се отбелязват 144 години от обесването му. Желаещите да се включат да заповядат в 12 часа на пл.Свобода, а в 12.30 часа ще тръгне шествието до паметника на Дякона. "Надяваме се да спазват всички организацията, която е режисирана. По възможност нека бъдат всички участници с черни дрехи, тъй като е все пак траурно шествие. Надяваме се, че освен много хора, ще видим голям отклик и сред училищата и самите ученици. Нека покажем, че дупничани тачим, уважаваме и се прекланяме пред нашите герои", приканиха от "Патриоти Дупница".
В отбелязването на годишнината ще се включат Мария Манчова, Танцов състав "Зора", Мъжки хор “Св.Иван Рилски”, Вокален състав “АРТПОП” и детска вокална група при ОУ “Евлоги Георгиев”.
Print Friendly

4 Коментари на С шествие от пл.Свобода до паметника, отбелязваме годишнината от смъртта на Левски в Дупница

  1. Аз ще бъда в каквито си реша дрехи и никой не може да казва на хората как да дойдат облечени! Моля това да се обясни на общинските охранители „патриоти“

  2. Траурно шествие,да се облечем в черно, пък после хора и песни.

  3. Само да попитам на 1 февруари защо патриотите и вие медиите не почитате жертвите на комунизма?????

  4. Само глупости от тия „охранители“ първо да вземат да оправят навеса, който изгориха пияни и после да нареждат да се обличаме в черно!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien