С 200 хиляди лева обновиха и модернизираха СУ „Христо Ботев“ в Сапарева баня

Приключиха ремонтните дейности в СУ "Христо Ботев" в Сапарева баня, които бяха по програма на МОН и в размер на близо 200 хил. лв. С проекта се оптимизира сградният фонд и материално-техническата база в училището. Проектът на Община Сапарева баня бе по Национална програма "Оптимизация на училищната мрежа".       DSC06174Със средствата по него са закупени нови компютърни конфигурации, интерактивни дъски, мултимедийни проектори и лаптопи. Кабинетът по химия е обновен и оборудван, закупена е и частична мебелировка за класните стаи.

Извършени са също така строително-ремонтни дейности на санитарните помещения, които от години бяха в окаяно състояние. Освежени са всички класни стаи и коридори в училището, както и подовата настилка на няколко кабинета. Има монтирани нови щори и подменени мебели, което съответно подобрява интериора и прави средата приятна за учебни занимания.

"С една нова и модернизирана среда училището в Сапарева баня ще посрещне учениците за следващата учебна DSC06187година. Да се надяваме това да привлече нови ученици, които ще се чувстват добре в нашето училище. Надяваме се да направим и добър прием след 7-ми и след 8-ми клас. Специалностите, които предлагаме са нови, атрактивни и различни", коментира директорът на СУ "Христо Ботев" Емилия Гелева.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien