Ромите в „Гиздова махала“ недоволни, електромерите им на 8 метра, не можели да си засичат

Акцията на полицията и служители на ЧЕЗ в "Гиздова махала" в Дупница продължава. Тази сутрин, кварталът бе отцепен от служители на реда и жандармерия, а по къщите тръгнаха служители от електроразпределителното дружество, които да проверяват за некоректни платци и нелегално включили се. Изключени са над 40 домакинства до сега, но бройката им ще се увеличи още.

Люти клетви и попръжни могат да бъдат чуди от жителите на квартала, които недоволстват най-вече от…високопоставените електрически табла. Те са поставени на самите върхове на стълбовете на около 8 метра. Претенциите на част от населението е, че не може да си засича ползваната ел.енергия и трябва да плащат колкото им се каже. Жители на "Гиздова махала" обвиняват за случващото се политиците и твърдят, че са дискриминирани.

Акцията се очаква да приключи до час-два.

В първите минути на полицейското присъствие пък се появиха няколко слуха. От акция за залавяне на огромно количество контрабандни цигари, през арсенал с оръжие, за да се стигне дори до коментари, че в махалата се разпространявали идеите на "Ислямска държава". След появата на служителите от ЧЕЗ се разбра и конкретният повод.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Ромите в „Гиздова махала“ недоволни, електромерите им на 8 метра, не можели да си засичат

  1. Нали ако ги свалят ниско ще ги строшат или откачат и после продават на черно.Само още електромери на черно не са запродавалки.А съндъците ще ги вкарат в употреба моменталически.И ного ясно да не се нервират.Като си тръгнат и пак ще се закачат нелегално.

  2. Nagli mangali ne gi e sram kradat kato ludi tok ne pla6tat,voda danaci ni6to i se opravdavat tolko naglo . Da si napravqt edna darjava Mangasarqnska i da se zatriqt edin grug to e napasti trqbva da se premahne.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien