Рокерите от мото клуб Неразделни братя осиновиха животните в зоопарк Рила ремонтират и беседките

 

 

Членовете на Мото клуб "Неразделни братя" – Дупница от няколко дни работят в Парк "Рила". Над 20 мъже са изключителна атракция за гостите на мястото за отдъхване. Съгласувано с Община Дупница любителите на високите скорости със собствени средства боядисват пейки, беседки и ремонтират детските катерушки. Председател на "Братята" е Димитър Недев. Членовете на клуба осиновиха и животните в зоопарка като ще полагат грижи целогодишно за тях, обяви един от тях Велислав Делибалтов-брат на фолкзвездата Борис Дали и член на клуба. Преди дни, от "Неразделни братя" закупиха и дариха дрехи и хранителни продукти на деца в неравностйно положение в Дупница. "Ще продължим с подобни благотворителни изяви, както сме го правели и досега", обясни Делибалтов.

"Неразделни братя" са основни организатори на 3-дневния Национален мотосъбор в Парк "Рила", който започва този петък. Очакват се около 2500 мотористи от цяла Европа и страната. Събраните средства по време на събора, отново ще бъдат за благотворителна цел.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Print Friendly

2 Коментари на Рокерите от мото клуб Неразделни братя осиновиха животните в зоопарк Рила ремонтират и беседките

  1. Bravo momcheta! 🙂

  2. МЕГИ ИЛИЕВА // 05.06.2014 в 18:40 // Отговор

    БРАВО! ИСТИНСКИ МЪЖЕ !!!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. В Дупница откриха тридневният национален мотосъбор организиран от Неразделни братя СНИМКИ | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи,

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien