РЕШЕНО! Дупница ще блокира Е-79 в първия ден от работата на Народното събрание

Дупничани ще подновят ефективни протестни действия срещу изборът на Александър Методиев за депутат от Кюстендилска област в първия ден от работата на Народното събрание. Около тази идея се обединиха присъствалите на вчерашния мирен протест на “Барикадите”. Около 80 души, сред които кмета Методи Чимев и заместниците му Крум Милев и Красимир Георгиев, както и лидерът на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов бяха дошли в 17.30 часа на пл “Свобода”.

Полицията бе отцепила достъпа до Е-79 с кордон от свои служители.

Дупничани, отново от различни партии решиха да се съберат отново на 27 октомври, когато е първият работен ден на новоизбраните народни представители. “Ще се съберем на 27 октомври и в 12 часа ще блокираме Е-79 за 30 минути. До тогава ще сме подготвили документално искането за блокирането, за да имаме нужното разрешително и да нямаме спънки от полицията”, разбраха се протестиращите. "Ние казахме думата си, сега наред са политиците. На 27-и цяла Дупница трябва да се съберем отново", заключиха дупничани.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Същият ден на 27-и ще бъдат изпратени 3-ма от протесиращите, които да входират подписката “Не на подменения вот”, която се събира в Дупница и селата.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien