Ремонтираха оградата и пързалката в дупнишкия квартал „Бешика“

 Оградата при „старите жилища“ в дупнишкия квартал „Бешика“ бе възстановена от Общината. Преди около месец хората, живеещи в района, бяха поканили кмета инж. Методи Чимев да дойде лично на място и да се запознае със ситуацията.

 След проведената среща, градоначалникът бе поел ангажимент за извършването на ремонт на оградата. Обещано бе и възстановяването на детската пързалка в квартала, тъй като стърчащи железа от нея и от ограда създаваха предпоставки за наранявани. Ремонтът на двете съоръжения продължи няколко дни и вчера приключи.

Димитър Икономов

Print Friendly

2 Коментари на Ремонтираха оградата и пързалката в дупнишкия квартал „Бешика“

  1. МЕТОДИ С/У „СТАРИТЕ ЖИЛИЩА ИМА И ДРУГА ГРАДИНКА В КОЯТО ВСИЧКО Е ОТКРАДНАТО,НЯМА ОСВЕТЛЕНИЕ И ПРОЛЕТТА НЕ СЕ ПРЪСКА ЗА КЪРЛЕЖИ. НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЕДНО ОТ ОБЕЩАНИЯТА НА ТВОЯ ЗАМ.КМЕТ (ОКОЛО 160кг) БЕШЕ ДА СЕ ОПРАВИ И ВЪЗСТАНОВИ НА 100% + ОСВЕТЛЕНИЕ. АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ОПРАВИ ТАЗИ ГРАДИНКА…,НО ДАЛИ ВИЕ ЩЕ СТЕ НА ВЛАСТ ???

    • Ми то е така – едни крадете после други да ви оправят лайната. А обещанието требе Крумката да го е дал като гледам 160 кила. А за властта-аз съм за Чимката ама без Крумката. А ти?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien