Реформаторски блок издигна кандидатурата на д-р Кирил Кирилов за кмет на община Дупница

Партиите от Реформаторски блок – Дупница издигнаха кандидатурата на д-р Кирил Кирилов за кмет на общината на предстоящите местни избори. Решението е взето след проведени консултации между формациите в РБ – Дупница , които подписаха споразумение за единното си явяване на вота през октомври. Изборът на д-р Кирил Кирилов е направен след консултации с други политически формации и срещи с жители на Дупница, и в резултат на обстоен анализ на политическата обстановка в общината. В свое изявлени РБ-Дупница заявява: ”Реформаторски блок като политическа структура и самите му членове винаги са се сремяли към формирането на силно дясно управление, където нашите идеи да получат необходимата подкрепа и реализация. Усилията на РБ са насочени към формиране на решения и политики, подобряващи средата и условията на живот в нашия град. Ще водим позитивна кампания и ще представим пред обществото нашата визия за бъдещето на община Дупница. Ще се явим със самостоятелна листа за общински съветници и ще продължаваме нашите срещи с политическите партии и гражданските сдружения в община Дупница, с всички граждани за разширяване формата и влиянието на Реформаторския блок в общината, за получаване на максимална подкрепа на предстоящите местни избори през есента. Заедно можем да постигнем повече доверие”, заявиха от предизборният щаб на РБ при обявяването на кандидатурата д-р Кирилов.

д-р Кирил Димитров Кирилов е роден 1968 година в град Дупница. През 1994 г. завършва Медицинския университет в град София. Лекар, ендокринолог, има сертификат за ултазвукова диагностика и сертификати за добра клинична практика, като изследовател в клинични проучвания. От 2009г. до сега работи в МЦ " Мед Консулт Дупница". Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по ендокринология, Българска асоциация по ултазвук в медицината – координатор за югозападна България, European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology. Съосновател на ДСБ – Дупница.

Print Friendly

1 Коментар на Реформаторски блок издигна кандидатурата на д-р Кирил Кирилов за кмет на община Дупница

  1. Zadupnitsa.com: На този етап, всички коментари под тази статия, както и под други, свързани с предстоящите местни избори ще бъдат премахнати.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien