Проследете Извънредната сесия на ОбС-Дупница с коментар НА ЖИВО в zadupnitsa.com

 Извънредната сесия на Общински съвет-Дупница тече в момента. Няколко минути след 10:00 часа в Заседателната зала на Общината присъстваха 30 съветници и председателят Ивайло Константинов откри заседанието.

 Веднага след откриването, лидерът на БСП-Дупница Станислав Павлов прочете декларация от името на местната структура на „червените“. В нея той сподели, че финансовото състояние на Общината никак не е добро и че не това е начинът за справяне със ситуацията.

 „Ние, съветниците от БСП-Дупница, няма да гласуваме за взимането на този заем“, завърши Станислав Павлов.

 След това кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев прочете докладната записка, която е внесъл. Той съобщи подробности относно начина на взимане на заема, изплащането му, за какво е необходим, както и какво е планирано да се направи, ако Общината вземе този облигационен заем.  

 Председателите на отделните комисии към Общината заявиха, че нито една от въпросните комисии няма становище за взимането на облигационния заем и представителите им ще дадат своето мнение след гласуването.

 „Уважавам мнението на всеки един от съветниците, независимо от коя партия е. Според мен обаче на тази сесия тръгваме с политически изказвания. От БСП са си направили домашното и са проверили финансовото състояние на Общината. Държа обаче да бъдем коректни. Нека не се вади просто една цифра от контекста. Математиката е проста наука, политиката за съжаление не е“, отговори на Станислав Павлов кметът на Дупница.

 Съветникът Първан Дангов взе думата и помоли кмета тонът му да не бъде назидателен. 

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Проследете Извънредната сесия на ОбС-Дупница с коментар НА ЖИВО в zadupnitsa.com

  1. Хубаво, ама така и не разбрах кое му беше на живо-то, освен подвеждащото заглавие. Настроих се да гледам на живо, взех и пуканки, ама йок – филмЪ го няма :)) А иначе тия от БСП-то ми е много интересно защо са съгласни на национално ниво да се взимат милиарди заеми, а се дърпат за благото на Дупница??Та нали точно техните хора Галеви-Янев-Тодоров и комбина набутаха града в клоака от дългове и заробиха гражданите с милиони левове задължения!Правилно се казва – ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien