Проблеми с имоти и търсене на работа поставиха пред депутата от ГЕРБ Радослава Чеканска в Дупница

Новият народен представител от ГЕРБ Радослава Чеканска организира първия си приемен ден за граждани в община Дупница. Казуси от най-различно естество поставиха пред Чеканска граждани от региона. Сред тях бяха имотни казуси, социални такива, както и търсенето на перспективни работни места.

Представители на местен фолклорен състав също посетиха приемната на депутата от ГЕРБ. Те я потърсиха за информация и съдействиe относно европейски и национални програми, чрез които да финансират дейността си. Чеканска се ангажира да съдейства. За тези въпроси, които не бяха от правомощията й, Радослава Чеканска насочи гражданите към компетентните за това институции.

„Това е първата ми приемна като народен представител, но като заместник областен управител на Кюстендил съм провела много приемни. Мога да кажа, че хората идват със сходни казуси”, каза след приемния си ден депутатът от ГЕРБ. Тя заяви, че продължава със срещите с граждани от цялата област и обеща, че ще организира  изнесени приемни в различни общини.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien