Приятел на полицая – герой: Тази вечер един татко няма да се прибере при детето си

Приятели на Емил Шарков, който се превърна в герой, спасявайки колеги – полицаи по време на акцията в Лясковец, изливат мъката си във Фейсбук с прощални послания. Ето две от най-разтърсващите:„Днес не е починал никой актьор, певец или спортист… Днес не починал никой известен! Днес във Фейсбук е тишина… Днес по време на работа загина просто един достоен полицай! Нищо интересно нито за медиите, нито за потребителите във Фейсбук! Просто някакъв психо искал да стреля по хората, но не успял, обезвредили го преди да го направи…стрелял само по ченгета, убил едно! Нека стените ви не останат празни така както всеки един ден, в който не се е случило нищо! Почивай в мир Емо… ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ. Емил Шарков – служител на СОБТ, загинал при изпълнение на служебните си задължения. 14.03.2014 г.“, пише сержант Богдан Личев.

"Нямам желание да си споделям с вас редовните ми забавни картинки, нито вицове… Тази вечер един татко няма да се прибере при детето си. Един съпруг няма да прегърне жена си. Защото си е избрал професия – полицай. Защото някой е трябвало да застане пред куршума на един въоръжен до зъби психопат, за да не пострадат колегите му или невинни граждани. Или, не дай Боже – деца… Същите такива деца, като това, което е целунал вкъщи, преди да тръгне за поредната смяна, като това, което тази вечер, вече е сираче… Не ми се пише повече. Поклон пред паметта ти", пише и друг от приятелите на трагично загиналия Емил Шарков, цитирани от Блиц.бг.

Екипът на zadupnitsa.com поднася своите съболезнования на семейството на Емил Шарков.

Print Friendly

1 Коментар на Приятел на полицая – герой: Тази вечер един татко няма да се прибере при детето си

  1. Епа как ще е известен като не му викат Отверка Отварачка и не е мутра. Те са герои за младото поколение. Писна ми да влизам и да чета 3 дена за това убийство. И четиримата са си го заслужили всичкото. Айде стига ни ги поднасяхте.
    Поклон пред паметта на този обикновен български служител на реда.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien