Приключи конкурсът „Красотите на Дупница“, победителите ги избрахте читателите. Вижте призовата тройка

Конкурсът "Красотите на Дупница" приключи и победителите са вече ясни. Още със стартирането на идеята, желанието ни бе да покажем привлекателната част на града. Едва ли толкова наградите, колкото желанието на мнозина да покажат на повече хора някои запечатани моменти, даде възможност на 48 красиви снимки да бъдат публикувани. Един албум от снимки, с какъвто всеки един гражданин на този град може да се похвали във виртуалното пространство.

Вие снимахте, ние пускахме, вие гласувахте. 48 уникални фотографии ще останат като визитна картичка на Дупница.

Интересът бе изключително голям, резултатът също. Хиляди са гласувалите и подкрепили своите фаворити. Ние благодарим на всички, които изпратиха своите снимки, за да покажем, че не всичко може да бъде сиво, черно и обвито в негативизъм. В днешните дни позитивизма и хубавото остават на заден план. А идеята на този конкурс бе именно тази. Да даде тон на малко положителни емоции, малко красота и малко оптимизъм. Защото Дупница е китно градче, има своите красоти, своите положителни черти. Вие ги заснехте, ние ги популяризирахме.

Най-много "лайк"-а събра снимката на Стефан Самарджиев "Самотният бор" с над 1500 харесвания. На второ място остана " Красива гледка към Рила планина от град Дупница" на Цветелина Димитрова, а третото място, читателите отредихте на Асен Манчев и "Светлините на Дупница" с над 1100 харесвания. Победителите са 3-ма, но успехът е голям и общ. Разбира се, ние ще се свържем с призьорите, за да им връчим наградите.

Целият албум от снимки, можете да видите в нашата фейсбук страница ТУК

1-о място, Стефан Самарджиев

 

Снимката победител.

Снимката победител.

На 2-о място, Цветелина Димитрова

cvetelina-dimitrova-2

3-о място, Асен Манчев

asen-manchev-3

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien