Превозвачите не искат промяна на транспортната схема в Дупница

 Превозвачите, имащи интерес към транспортната схема в Дупница, са изразили предпочитание сегашният й вариант да не бъде променян, заяви Стефан Бойчев – главен експерт „Транспорт“ в Община Дупница.

 Към настоящия момент схемата се състои от 6 отделни пакета и представителите на транспортните фирми са се обединили около становището, че е най-добре тя да остане същата.

 Това е станало на среща, инициирана от кмета инж. Методи Чимев, с цел да бъде чуто мнението на превозвачите, които ще участват в процедурата по възлагането на обществени поръчки за транспортни услуги.

 „Бяха поканени всички превозвачи, които имат интерес към транспортната схема в общината. Желанието на кмета е, когато се предлага услуга на гражданите, тя да бъде качествена и добра. Стигна се до решението отделните пакети да останат такива, каквито са в настоящия момент“, каза Стефан Бойчев.

Димитър ИКОНОМОВ
 

Print Friendly

5 Коментари на Превозвачите не искат промяна на транспортната схема в Дупница

  1. Ама сега като подкарат пак старите автобуси да отнесат глобите боклуците им мкръсни

  2. Ама сега като подкарат пак старите автобуси да отнесат глобите боклуците им мкръсни

  3. Еееей Бойчев, Кво си се ухилил като варена тиква бе.Размърдай си дебелия задник и свърши нещо бате у транспортнио специлиаст Свръши ли ремонто дома, връна ли служебната кола

    • Анонимен // 26.01.2014 в 8:33 // Отговор

      Бойчев си е размърдал дебелио задник, ама шефката му- крайнишката ……ич абер понятие си нема милата от нищо! Незнае що прави у тая община. Освен да си избива комплексите върху служителите и да плете интриги не става за нищо, даже и за е…..е не я бива!!!

  4. Има ли в този град контрален орган, който да проверява пътниците получават ли билети от шофьорана съответния амтобус или това не е важно за Общината? Особено в междуселските автобуси- до Сапарево, Крайници, Бистрица и всички останали да не ги изброявам. На какъв принцип превозвачите плащат данък на общината, след като не издават билети? От години е така. До кога?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien