Представят „Потъване“ на дупнишка сцена

Постановката „Потъване“ ще бъде представена в ОбДТ „Невена Коканова“ на 28 февруари от 19:00 часа. Участват актьорите Мария Миради и Борис Хаджийски. Билетите са с цена 8 и 10 лева ще бъдат в продажба от 21 февруари.

51548685_2213688485617092_6275534942780784640_nМария Миради в продължение на три сезона бе част от местната театрална трупа. Дупничани я познават от пиесите „Аферата в хотел Уесминстър“, „Големанов“, „Службогонци“, „Тигър и машинописци“ и др.

„Потъване“ се базира на действителни събития. Обхваща болезнени теми за обществото, където любовта се сблъсква с насилието, опиянението от алкохол и наркотици. Това е спектакъл за лудостта на младите, тяхното „ПОТЪВАНЕ“ в любовта, в мечтите, в страховете, в забраненото, в първичното и страстното, в ненормалното. Един спектакъл експеримент, носещ в себе си частиците на не едно или две изкуства. Носещ послание, но и провокация…

„Това е една удивителна история. Една от тези, които навярно, всеки един от нас е изживявал в своята собствена вселена, но въпреки това, “Потъване” е нова, непозната и достатъчно силна, за да въздейства на човешкият пулс история. Двама души, така близо и в същото време толкова далеч един от друг. Една любов в цялата ѝ суровост, критичност, но и сладост, и очарование, каквато е и в действителност. Сън и реалност, живот и смърт вплетени в невъобразимо пъстрата нишка на живота… просто прекрасно! Непременно трябва да се гледа", казва за постановката писателят Петър Петков.

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien