ПРЕДИ МИНУТИ! Вдигнаха по тревога полиция и пожарна в Дупница заради…изхвърлени котенца

Автомобил на полицията и Пожарната в Дупница привлякоха погледите на десетките автомобили преминаващи в района на Развесена върба преди минути. Пожарният явтомобил с включени светлини бе паркиран до железният мост над река Джерман, като първият сигнал до zadupnitsa.com бе, че вероятно става въпрос за пострадал човек.

IMG_0664На място се оказа, че всъщност пожарникарите са повикани, за да спасят…три малки котенца. Те се отзовали на сигнала подаден от жена и екип пристигнал на мястото. Две от котенцата, които са очеивдно захвърлени бяха извадени, а пожарникарите обхождаха мястото, за да извадят и третото котенце.

IMG_0668 IMG_0663 IMG_0664 IMG_0667

Print Friendly

14 Коментари на ПРЕДИ МИНУТИ! Вдигнаха по тревога полиция и пожарна в Дупница заради…изхвърлени котенца

 1. жител на дупница // 17.08.2017 в 23:16 // Отговор

  Кои тъпанар извика Полиция и Пожарна гр.Дупница за котета.Ало имате ли акъл бе???

  • ТОЛКОВА ли са изостанали и лишени от милосърдие тия от Дупница?та не са чували как се постъпва по света….

  • Този, който няма акъл сте Вие,след като сте написал подобен коментар! Глупак! И какво като са котенца? Някой такъв идиот като Вас без акъл ги е изхвърлил!Засрамете се!

 2. котенцата // 17.08.2017 в 23:59 // Отговор

  Котенца да нали, това не е живо същество а ? Да се давиш ти дано…. Прост селяк дупнишки !!!

  • може ли да има такива прости хора да разкарват хората за глупости

 3. До жителя на Дупница // 18.08.2017 в 0:24 // Отговор

  Ти си тъпанар, за цигани можа а? За тях и бърза помощ ще викаме само докато кихнат.Моите данъци искам да се използват за животните, за мен едно коте е по-важно от 50 мангала.

 4. Това, че давате 20лв. на година за данъци не ви дава върховното право да налагате за какво да се използват “вашите“ пари.
  Ако имахте уважение и малко акъл сами щяхте да се погрижите за тази маловажна ситуация.

 5. Браво на хората! Бяхме с едни приятели и видяхме всичко. Беше трогателна гледка и се надяваме, че вече няма да се случват такива неща.

 6. Защо никой не се запита, кой изрод ги изхвърли, че да се наложи пожарникарите да ги вадят? Няма маловажен живот. Тези, дето изхвърлят днес котенца в реката, утре изхвърлят бебе от седмия етаж. Поклон на пожарникарите.

 7. БРАВО!! Действали са по европейски, показали са човещина Но това не е достатъчно- да се издирят виновните и солени глоби за изхвърляне на животни и създаване на бездомни дано ги стреснат…САмо това може да им подейства..Ако нямат средства- безплатно да работят в почистване на селото или града си….

 8. жител на дупница // 18.08.2017 в 23:38 // Отговор

  Към “ Liya Ly „Мисля че съм много по умен от тебе и не съм „глупак „както си писала.Вие от идеален център сте пък много умни бе.Що не им викна на котетата и Бърза помощ.Ние от покрайнините постъпваме по друг начин.Ще слезем в реката и ще ги извадим и подарим на някое дете.Ама ти сигурно нямаш други грижи и се занимаваш с улавщини да викаш Пожарна ,Полиция и т.н.Вкъщи мойте деца имат 4- ри котета . Ама като стане нещо с тях ги водим на ветеринар или сами ги лекуваме.Не викаме Пожарна ,Полиция и Бърза Помощ.

 9. Браво на пожарникарите и полициаите. А тъпаците, които се възмущават да духат супата. Простотията ходи по хората.

 10. Абе, боклуци от тая фалшива медия!Длъжни сте да публикувате,че модерирате,т.е.цензурирате коментарите.Нямаше да си губя времето с вашия тъп сайт.
  Айде сиктир.В тази държава всеки си прави каквото си поиска.Оставяш им данните си,а те се подиграват с теб.Нещастници.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien