„ПРЕДАЙ НАТАТЪК“ Zadupnitsa.com „облича“ един от най – успешните дупнишки отбори!

В Дупница спорта е религия … и така трябва! Скромния екип на zadupnitsa.com , с огромно удоволствие и желание взе решение да облече всичките 50 състезателя на "Марек" в един изключително успешен спорт за Дупница, а именно тениса на маса. 

И няма как да е иначе. Отборът разполага с трима всеотдайни и амбициозни треньори, даващи мило и драго за развитието на този красив спорт. Любомир Ганчев е един от най – успените дупнишки треньори в историята на града. Занимава с тенис на маса от 33 години, като в този период, под негово ръководство, отборът е спечелил над 2000 медала ! Не е тайна, че въпреки многото апетитни оферти от чужбина, Любомир Ганчев остава в Дупница, в името на Марек и дупнишките деца. Той е от онези личности, за които емблемата "Марек", е страст, любов, амбиция и .. упоритост. Въпреки трудностите през годините, той все намира начин и създава шампиони на тенис масата и успели личности в живовта. "Искам да изкажа огромни благодарности на вашата медия, че протегнахте ръка към спорта и в частност към нашия клуб.Благодаря ви! В момента имаме 50 състезателя и двама треньори. Имаме състезатели от 8 годишна възраст до мъже и жени. Разполагаме и развиваме състезатели във всички възрастови групи, чак до мъже и жени. За нас на първо място са децата, тъй като те са бъдещето на България. Не веднъж съм казвал, че спорта формира характера. Няма как да станат всичките шампиони на тенис масата, но тук ги учим че няма невъзможни неща, стига да го искаш силно и да работиш упорито за постигането му. В залата те изграждат характер и развиват двигателната си кулутра. Все пак спорта наистина е здраве. Във времена, на технологичен бум, е много важно да накараме децата да станат от компютрите и да започнат да спортуват. Трябва да осъзнаем, че децата са най – важното!"

Веселин Георгиев е един от най – успешните дупнишки състезатели, като е донесъл над 50 медала от Републикански и Балкански състезания. В момента е активен треньор в "СКТМ Марек" и продължава да работи в името на дупнишкия спорт. "Да бъдеш треньор не е работа, това е призвание. Заниманията с децата е много важна, тъй като тук те се изграждат като личности"

Емилия Ганчева, е отдала живота си на тениса на маса. "За мен най – важното е да виждам усмивките на децата, с които играя. Те са най – важното в нашия отбор. Всички медали, които съм спечелила като състезателка, бледнеят пред доволните лица на децата, когато успешно изпълним някое трудно упражнение."

В момента отборът тренира на базата на "СОУ Климент Охридски", като едно неизползваемо мазе на училището, бе превърнато в зала за тенис на маса, благодарение на упорития Любомир Ганчев. Състезатели и треньори очакват с нетърпение да влязат в новия си дом в новоизградената Спорта зала в града.

Призоваваме всички, които искат да се включат в нашата социална инициатива "Предай нататък" , да се свържат с нас! Много е просто. Помагате на някои, а ние ще ви предоставим безплатна реклама  на вашия бизнес в нашата медия.  За да няма ненаказано добро. Само така ще успеем като народ и нация. Всички заедно, обединени … помагащи един на друг в името на Дупниця … в името на България !

Print Friendly

6 Коментари на „ПРЕДАЙ НАТАТЪК“ Zadupnitsa.com „облича“ един от най – успешните дупнишки отбори!

  1. Честито, този отбор заслужава да има повече спонсори,защото е с доказани треньори,който работят професионално и със сърце! Браво на медията и успехи на отбора!

  2. БРАВО ГАНЧЕВ, БРАВО ЛЮБО, БРАВО СИНКО!!!! САМО НАПРЕД

  3. Браво на Zadupnitsa.com ,за чудесната инициатива! Поздравления!
    Този клуб го заслужава напълно !

  4. Дано големите бизнесмени у града вземат поне малко пример от вас.

  5. Христо Михалчев // 24.10.2015 в 10:43 // Отговор

    Поздравления за екипа на zadupnitsa.com

  6. Евала пичове сте. Политиците дадоха хиляди лева за афиши които съсипаха от боклук града а можеха да ги дадат на хора с нужди. Браво още веднъж от мен за това което правите

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien