„ПРЕДАЙ НАТАТЪК“ В ДУПНИЦА. Включи се в социалната акция на ZADUPNITSA.COM

Скромният екип на zadupnitsa.com решихме, че е крайно време да започнем една социална инициатива. Все пак работата на медиите не е само да отразява събития, коментира наболели въпроси и да бъде коректив, а и да възпитава, да стимулира и да помага. Крайно време е да започнем да бъдем хора, да мислиме положително, да бъдем добронамерени, а не озлоблението и омразата да бъдат водещи.

Ние знаем, че няма да променим нищо. Знаем, че няма да бъдем хората, които ще оправят всички неправди. Напротив. Знаем, че дори и сега, когато обявим кампанията ни и идеята ни, типично по български, някой ще възкликне: "Тия имат някаква далавера, за да го правят". И за да отговорим веднага, а да не оставяме въпросът да виси във въздуха и създава "притеснения" на тези, които си задават този въпрос, ще бъдем съвсем лаконични: "Защото ни харесва".

Накратко за социалната ни акция от тук насетне. Искаме да провокираме повече хора с възможности и не толкова, но с огромно желание и добри сърца да направят нещо добро. За дете или много деца, за някой възрастен или човек в нужда…въобще няма ограничение в добрините, които сте решили да направите, стига това да доведе поне до една усмивка, на този, който сте решили да го зарадвате. Нека бъдем по-добри…дори и за един ден.

Ние не ви предлагаме много. Ние ви предлагаме само нашата подкрепа. А вярваме, че и тази на хилядите наши читатели.

Всеки човек или фирма, организация, структура…абе каквото и да е, няма значение. Нека направи едно добро дело. Да се свyрже с нас, и след като ни предостави доказателствата за това, ние ще го публикуваме безплатно, разбира се. И тъй като знаем, че мнозина помагат и ще помагат, като ще пожелават анонимност, ние държим да обявим какво е сторено, а имената сме съгласни да ги запазим в тайна. Но примерът, както се казваше в култовото предаване "Предай нататък" трябва да бъде тук. Това зарежда с положителни мисли и емоции, това ни помага да се замислим, това ни прави по-добри.

И понеже ние сме инициаторите, трябва да бъдем и първи в кампанията си. А тя е следната:

Екипът ни ще осигури безплатна екскурзия до Сандански, разбира се, с осигурено изхранване на всички деца от Центъра за настаняване от семеен тип в Дупница. После ще публикуваме и документите, за да бъдем коректни, както и снимки от екскурзията.

Включете се и вие.

Можете да се свържете с нас на следните мейли: za_dupnitsa@abv.bg или на georgi.apostolov5@gmail.com.

Станете част от нас, помогнете, зарадвайте, дарете усмивка. А после…"Предай нататък".

Екипът на ZADUPNITSA.COM

Print Friendly

13 Коментари на „ПРЕДАЙ НАТАТЪК“ В ДУПНИЦА. Включи се в социалната акция на ZADUPNITSA.COM

 1. Успех ви пожелавам. Отлична идея.

 2. Браво.Но сега партиите и кандидатите за кметове като се литнат с благотворителност какво ще правите с лицемерието им за добри дела?

 3. Поне нещо хубаво да четем че с тия политически новини направо ми разкатавате фамилията.

 4. 1200 leva mes4no ot men. plamen

  • дкгптнфмц // 19.09.2015 в 13:56 // Отговор

   Иван или Пламен дава тези пари,едно пише отгоре,друго пише отдолу……..

 5. 1200 leva mese4no ot men. plamen

 6. С автобус на Ивкони ли ще пътувате?

 7. A dano i politicite se pou4at malko ot vas.Uspeh na kampaniqta i ot men.

 8. Мая Димитрова // 17.09.2015 в 23:40 // Отговор

  Много пъти ме дразните с правописните грешки и другите сходни такива – пунктуационни, смислови, за което съм ви писала не веднъж. Ама съм склонна да ви простя след тази идея. Успех момичета и момчета. Дерзайте, все напред и нагоре

 9. Поздравления на всички от електронния вестник за това благородно дело което сте решили да направите. Бъдете пример за всички и най вече за политиците. С уважение Лили Попова – 59 год. от жк. Бистрица

 10. Надя Борисова // 18.09.2015 в 10:27 // Отговор

  Радвам се за децата.

 11. Филмът „Предаи нататък“ е уникален, предполагам то него е идеята! Успех!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien