Празник с фойерверки на ОУ Евлоги Георгиев „взриви“ театър „ Невена Коканова” в Дупница

            Седемнадесети благотворителен концерт на учениците от ОУ„Евлоги Георгиев” изпълни  до краен предел театър „Невена Коканова” с родители и гости.

Тази година  той протече под мотото „Децата на България”. Основни участници на сцената бяха 23-те клуба ПО ПРОЕКТ „УЧИЛИЩЕ ЗА СЕБЕУТВЪРЖДАВАНЕ И ПОДГОТОВКА КЪМ ЕВРОПЕЙСКИ ХОРИЗОНТИ „Успех”, както и групите по ЗИП – Музика, Хореография, Изобразително изкуство, Информационни технологии.

Под бурните аплодисменти на публиката малките и по-големите възпитаници на училището показаха своите музикални, литературни и танцувални умения.

За истинското празнично настроение се бе погрижило Училищното настоятелство, което удостои с годишни стипендии деветима ученици, изявили се в областите наука, изкуство, спорт; връчи една колективна – на отбора по бадминтон, класирал се за финалите на републиканското първенство. Връчена бе и традиционната награда от 300 лв. и грамота на ученичката от VІІ в клас – Полина Фотева за отлични изяви на националния кръг в олимпиадите по история, биология и химия. Нейни трима подгласници от седми клас са – Никола Йорданов, Васил Боцев, Клаудиа-Софи Ставрева- също получиха поощрителни награди.

С фойерверки, гръм от балони – като на празник – учениците изпратиха своите гости, които с възхищение споделяха видяното и чутото.DSCF2128 DSCF2135 DSCF9465 DSCF9599 DSCF9610

Print Friendly

4 Коментари на Празник с фойерверки на ОУ Евлоги Георгиев „взриви“ театър „ Невена Коканова” в Дупница

  1. bravo na nas

  2. super sme ! daje po dobri ot nas nema.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien