Прасета изядоха мафиотски бос

francheskoЛидер на един от клановете в калабрийската престъпна групировка Ндрангета бе пребит от враговете си и оставен полужив на прасета да го оглозгат до кости. Грозната смърт спохожда Франческо Ракоста (на снимката) преди година, но едва сега бе разкрито убийството. Необмислен телефонен разговор на палача му Симон Пепе помага на италианските ченгета да установят какво се е случило с бандита.

Органите на реда имат съмнения кой може да е убиецът и затова "закачат" мобилния му под наблюдение.
"Истинско удоволствие бе да се слуша как Франческо пищи от болка. Направо косата ми настръхна от кеф. Свинете не оставиха нищо от трупа му. Бяха много гладни", се похвалил 24-годишният Пепе в телефонен разговор с член на бандата. "Преди това го бихме с метални шипове и му натрошихме всички кокалчета. Не можеше да стои на краката си. В свинарника го изхвърлихме в безпомощно състояние", твърди още Симон. Причината за безскрупулната му постъпка е убийството на боса му Доменико Бонариджо.

Ракоста лично застрелял конкурента си, който оглавявал враждуваща фракция в Ндрангета. След ареста му Пепе признал и за още три други екзекуции на мафиоти, които също били изядени от прасета. Един от тях е най-довереният човек на Франческо – Кармин Путрино, който изчезнал същата вечер, когато босът му Ракоста бил похитен от групата на Пепе.
"Показното хранене на животни с хора има за цел да всее респект сред противниците му, както и да научи на дисциплина хората от собствения му клан", коментират органите на реда.

 

Автор: бгднес.бг

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien