Поредна инспекция от Чимев на спортната зала в Дупница

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев инспектира днес строежът на спортната зала в Дупница заедно с експерти от общината, фирмата, която извършва строителен надзор и изпълнителите в лицето на Даниел Атарян. Дейностите вървят в срок като проверка за това бе направено и от общинските служители, които следят за строежа, допълват от пресцентъра. "Имахме за уточняване някои проблеми, които възникват в процеса на работа и ги решаваме на място. Исках да разбера на място и кое кога се предвижда да се реконструира и изгражда. Септември месец клубовете трябва да се върнат в спортната зала и подновят заниманията си при вече далеч по-комфортни условия. Всеки ден е от значение, защото в момента стотици деца от различните спортове тренират в училищните салони и говорим за реален дискомфорт. Но важното е, че срещнахме разбиране от клубовете и въпрос на още малко търпение е да реализираме начинанието", коментира Чимев.

Доста сериозно е присъствието на строители видя наш репортер. "Най-времеемко е достигането до кота 0 и впоследствие издигането на колоните. След това нещата ще станат много бързо", обясни един от строителите.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

5 Коментари на Поредна инспекция от Чимев на спортната зала в Дупница

  1. А хотела кой ще го строи и кога ще започне

  2. Строители // 04.03.2015 в 21:39 // Отговор

    За какво толкова се е притеснил Чимката , дали след като разделиха по няколко стотин хиляди от бюджета за залата , ще останат пари за строежа ли? Ами нека да бъде спокоен , ще стане както с ремонта на центъра и тротоарите- ще сложат нискокачествени материали от неквалифицирани роми и след година две всичко ще се руши и ще е за ремонт. Само че , тогава Чимката ще е на Бали и ще се препича на слънце а вие глупаци дето го избрахте ще сте гласували отново за поредното герберско грабливо протеже.

  3. Уви, ще ви се да е така, но този път отлично знаете че този не е откраднал и липсата на компромат който да извадите за него ви кара да пускате такива партенки. Но няма лошо злобата ходи по хората и по комплексарите

  4. Много трудно се стига кота О, ако имаш финансови проблеми и с парите от проекта си запълнил други дупки. Нали?!

  5. Напълно съм съгласен със Строител, относно направения ремонт в центъра, по- некадърно изпълнение не бях виждал

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien