Поредица от благотворителни базари в навечерието на Коледа и прекрасно тържество в ОУ” Евлоги Георгиев”

В навечерието на Коледа учениците и учителите  от Основно училище „Евлоги Георгиев” проведоха поредица от благотворителни базари, средствата от които са за подпомагане на ученици, които са сираци и със специални образователни потребности, както и за децата от селището в село Дрен. На интереса на всички се радваха учениците от VI”б” клас, които предложиха вкусни сладкиши. Децата от полуинтернатните групи изработиха картички,  а участниците в клубове по предприемачество по проект ”Успех” продаваха картички, свещници, коледни венци.

Родителите също се включиха в коледните мероприятия, като отделиха от времето си и с интересни идеи помогнаха  своите деца да украсят класните стаи и фоайето в училището.

Невероятен коледен концерт, подготвен от учителите и учениците от IV клас, бе финалът на коледните тържества. С пожелания за здраве и благополучие коледните песни огласиха залата. На сцената пяха учениците от ЗИП  музика. Коледарите благословиха всички, за да са здрави през новата година. Танци и стихове зарадваха присъстващите деца и учители. В приятна и изключително емоционална обстановка  всички си пожелаха здраве и късмет през Новата 2015 година.

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien