Пореден се барикадира в апартамента си и крещи : При мен има убийци ОБНОВЕНО

Инцидента се случва във Варна и според очевидци мъжът е надрусан.

На мястото на драмата е и леля му, която се опитва да го придума да се успокои. Според свидетели буйствата започнали от около три дни. Снощи нервите на мъжа ескалирали. Той се покатерил, стъпил на климатик и счупил съседен прозорец. Инцидентът станал в около 19,45 часа. Днес обаче мъжът е още по-разстроен. Съседи говорят, че се касае за любовна драма, съобщава БЛИЦ

Мъжът се показва ту от прозореца на 3-ия, ту от прозореца на 4-ия етаж. Полицаите за момента пазят дистанция, уговарят го да се успокои. Униформени се опитват да накарат родителите да си приберат децата от площадката пред блока, където мъжът заплашва да свърши с живота си. 

В момента към мястото на инцидента пътува специалист от Института по психология към МВР.

Съседи разказаха пред БЛИЦ, че 33-годишният мъж е завършил морско училище. Живеел сам, а майка му в момента била в САЩ. Съседите Весела и Петър Димитрови смятат, че той не е добре психически. През лятото, когато майка му била във Варна, от апартамента се чували страхотни скандали. Семейство Димитрови допускат, че тогава Вальо е пребивал жената.

снимка : БЛИЦ

Обновено
20140322.iqmsdrsjwi

14:10  Според последна информация района е отцепен от полицията, а преговорите с мъжът чието име е Вальо продължават вече близо два часа. Не е ясно дали притежава оръжие

14:30  Драмата с варненеца Валентин, който от  се е барикадирал в жилището си, е към своя край. Репортер на БЛИЦ видя, че на покрива на блока вече има полицаи. В същото време пред сградата започна да се разпъва платнище за евентуален скок от четвъртия етаж, където е мезонетът на 33-годишния мъж.

На място пристигна и чичото на Валентин. Той разказа, че преди няколко дни племенникът му се е събрал с голяма компания. Оттогава нещо му станало. Именно затова чичото смята, че на Вальо може да му е пуснато упойващо вещество, без самият той да разбере.

16:10   Край на кризата във Варна

Полиция и служители на пожарната успяха да изведат от апартамента барикадиралия се Валентин

20140322.bmycivxqsi

 

 

 

 

 

 

20140322.ebnvvlonud

 

 

 

 

 

 

 

20140322.zniplnlfxe
 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien