Пореден измамен клиент в Дупница, купил си кола, която се оказа издирвана

Пореден автомобил, който се издирва в Европа бе открит в Дупница вчера. Служители на Пункта за регистрация на МПС в Дупница са установили при обработката на документите на лек автомобил БМВ, че е обявен за издирване чрез Шенгенската информационна система. Автомобилът е предаден от собственика с протокол за доброволно предаване, а по случая е образувана преписка в РУ Дупница.

Неприятното в тези случаи е, че собственикът на практика "гори", както с парите, които е платил, а така същи и с возилото.

Print Friendly

4 Коментари на Пореден измамен клиент в Дупница, купил си кола, която се оказа издирвана

  1. Точно заради такива като теб, господин Апостолов, загубихме българските клиенти. Автокъщата ще си поеме всички разноски и ще върне парите, разбира се. Хубаво ще бъде подобни въпроси първо да се проучват, а не да бъде копирана информацията от полицията, като същевременно се допълва с глупости.

  2. Жоро Лазаров // 15.11.2018 в 16:42 // Отговор

    Аз конкретно съм потърпевш.През 2015 година си купих VW Jetta 1.4 TSI за почти 12000 лева от наша автокъща даже за познат минаваше.Договорът за по-малко кинти разбира се.Отивам да я регистрирам и се оказа че била издирвана заради участие ли не съм сигурен в някакво престъпление.Отнеха ми я доброволно си я дадох.Тръгнах да си търся парите ама си останах с пръс у гъз.Требвало да приключи проверката и тогава ако не ми я върнат щели да ми върнат парите.Е колата си отиде някъде а аз си останах без пари и сега се носиме по съдилищата.А като свърши делото ще кажа и кой е продавача и на коя автокъща е.Декември е делото.

  3. Жоро Лазаров // 15.11.2018 в 16:45 // Отговор

    А и немам как да претендирам за цялата сума а само тази по договора.7 бона назад.

  4. Във всяка сделка трябва да си джентълмен , иначе става „неудобно“ , а тая горница от сделката би трябвало да ти върне авто-джентълмена , иначе става „неудобно“?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien