Популяризират плода манго с шейкове и дегустации в Дупница, пакистанци ще играят и крикет

С най-различни шейкове и възможности да бъде оползотворен плодът манго, ще могат да се запознаят жителите и гостите на Дупница утре. От Посолството на Пакистан ще гостуват в града, за да популяризират още повече своя национален плод, като безплатно ще дадат възможност на всички да се докоснат до различните вкусове и ястия с един от най-полезните в света плодове.
От 16 часа в барбекю-зоната на Парк "Рила" ще бъдат правени демонстрациите и дегустациите за дупничани, а от 18 часа отново там ще има демонстрация на националния им спорт – крикет. Пакистан е сред световните лидери в този спорт, който е слабо популярен в България, и ще бъде отлична възможност за хората да се запознаят от близо с правилата и играта. След 19 часа ще има и демонстрации по таекуондо, както и музикална програма с участието на местни групи.
Дипломатите от посолството в София на тази страна ще гостуват преди това на кмета на Дупница инж.Методи Чимев, а в програмата им влиза и посещение на ЦНСТ "Надежда", както и кратка обиколка на града.
Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien